Surfen - Gebruik the Waves

Wat verkennen?
Exploring Alles is gewoon water-sport waar persoon wanhopige om surf maakt gebruik van een te reizen over het gezicht van een water wave. Dergelijke golven worden naam 'surft' en zodat de ervaring wordt genoemd 'surfen'.
Oorsprong van het surfen
Surfing afkomstig uit oude Polynesie met primaire beste ervaren deelnemer evenals , samen met de heersende klassen hadden toegang tot de top stranden. Dit actie waargenomen door Europeanen in Tahiti in 1767 en heeft heeft van de heetste vormen avontuurlijke sport over de hele wereld .
Rassen van het surfen
U vindt key varieteiten van blijven true browsen beoefend uitgebreid. Dit zijn -
E Longboarding - dit soort van zoek voltooide met behulp van vorm van surfplank aangeduid als een longboard. De longboard is hoofdzakelijk individuele vinnen surfplank met enorme ronde neus en periode hoeveelheid van 9 tot en met 12 voet (2,7-3,7 m).
E Shortboarding - A new type van de surfplank is doet populaire omdat gezien het feit dat de jaren 1960. Deze panelen zijn tussen de vijf en acht in lengte, met scherpe neus met ronde of squarish staart, meestal met drie skegs (vinnen), maar vaak met twee of tot vijf.
E Tow in surfen - Het Is Een unieke formulier van verkennen dat je oude Polynesiers zou niet eens gedachte over. In soort van browsen, reader wordt gesleept in breken trend door echtgenoot rijden a personal waterscooter of eventueel een helicopter een bevestigd sleeptouw - lijn . This wordt algemeen uitgevoerd if trend te groot snel http://tinyurl.com/d5e7f017c3f2e5475d72a04dfafce8e5 - surfvakantie portugal - .
Een ander activiteiten die versies op surfen zijn paddleboating, kajakken op zee , kitesurfen en windsurfen.
Een surfen liefhebber (of als zijn vrienden noemen hem, een surfen 'nutcase'), heeft Andy Griffiths gegaan hele wereld proberen te vinden top plaatsen te scan. Hun trips hebben genomen hem zowat alle surfen plekken overal hele wereld en zijn artikelen over hen zijn net educatieve en opwindende.