Surfen - De Coolest Sport In De Wereld

Er is geen twijfel de grootste sport op de planeet , is surfen . Het is verliefd, een manier bestaan en gemoedstoestand . Het is te mensen die verlangen te levend een natuurlijke onbevangen life dat moves rond de zon , sand , oceaan , zoeken en je surfplank.
De eerste keer dat je ride een wave ; U realiseren zoek te is hier nu zal hier blijven houden en enkel waarom het de snelst groeiende sport in de wereld. Taking uw longboard of beperkt paneel op zee geeft u een manier om tegen de elementen en natuur zelf, al begrijpt de waarheid is kunnen net echt te geslagen voor minute . Dit is precies wat houdt u terugkeren voor meer. Exploring nette, plezierig, moeilijk en fun .
Muren van Natural en Blue
Tumbling down bewegen oppervlakken van natuurlijke en blauw-water en met de mogelijkheid manoeuvreren je panel naar links of rechts of meer of langs is eigenlijk een ervaring net als skien of reizen. Surfing varieert in dat je bent niet de een ding Als de push (de deining) kunnen gaan. Dat is voordat u gedumpt in van de zoeken (een wipe-out ) die kunnen worden de minuut een bepaalde rijden op duinen gaat om een conclusie http://tinyurl.com/e393104bc1334d2168734a4c1d39bde5 - surfvakantie portugal - .
Surfing biedt u de vrijheid te spoor en rijden de perfecte wave, naar komen instructies en ontwikkelen mogelijkheden met hun maximale . Vrijheid om risico's te nemen, falen en verhoging opnieuw. De levensduur van het bezoeker heeft belangrijke ritme en nederlaag om het, die komt van de ritme van de zoek en de gek , bemoedigend muziek hij luistert naar.
Hang Five Hot Dogger-
Viewers hebben hun eigen groot taal met voorwaarden zoals bijvoorbeeld , hold vijf ( krijgt vijf voeten on de neus van uw surfplank), krul (de break van het wave ), parels, wipe-out en hot -dogger (red hot surfer) , dat zou kunnen alle eruit double Nederlands richting non surfer. Behalve de surfer , is 's zijn chatten, erkent het en leeft het.
De wens browsen moedigt levensstijl , reizen en vrijheid , maar je nodig een veel meer dan juiste surfen uitrusting te kunnen correct, bijzonder wanneer je bent een nieuwkomer en planning een surfen reis. De bezoeker nodig veel onderwijs van een surf - pro of superieure college en moet te gezond. Tenzij u fit , je niet in staat om te voldoen aan de de problemen of verdienen de juiste aan de flexibiliteit.
Daag je Ego
De nette foto van zoek sterk bevorderd, echter te duurt een veel meer dan aankoop fijnste apparatuur , surfspullen en surf U noemt jezelf een bezoeker. Waves kan te ernstige en stromingen en windrichting kan verandering kennisgeving. Begrip trend mei aparte behoeften ervaring en kunt u vinden het makkelijker als je blijft gezond, neem right instructies en ook een zoeken pal .
Zoeken kunnen daag je ego en identiteit en je onwaarschijnlijk te echt een strand aan call eigen persoonlijke scan solo. Vervolgens je beseffen dat u te controleren surf als u bespreek de oceaan en ook dit heeft een hoeveelheid van perseverence. Echter, wanneer u ride het ideale definitief blauwe hemel, je begrijpen heetste activiteiten op aarde verkennen!