Kopen Accu voor Dell XPS L501X

De nieuwste Envy X360 15-inch convertible is opvallend vergelijkbaar met de vorige. En zoals eerder, het is hier om ons te overtuigen dat het allemaal kan doen: zijn een laptop, is een tablet, enkele spelletjes spelen, doe wat werk, alles voor een betaalbare prijs ... maar is het echt de ideale keuze voor deze taken?
Tussen de high-end (en vaak zeer gewaardeerde ) HP Spectre notebooks en de low-end Pavilion lijn ligt van de HP Envy-serie. Ongetwijfeld een beetje een verkeerde benaming, deze lijn van machines is zelden verantwoordelijk voor trendsettende of grensverleggende, maar toch is aantrekkelijk genoeg om de gemiddelde consument met het gemiddelde budget.


De notebook we evalueren van vandaag, de HP Envy X360 15t-W200, valt vierkant in die categorie, op zoek naar mid-range succes en niets meer. Dit is ondanks de staat Intel Core i7-7500U en NVIDIA GeForce 930MX schakelbare graphics, en naast zijn comfortabel (op het eerste gezicht) 15,6-inch 1080p touchscreen. Begeleidend deze specificaties zijn een veel minder indrukwekkend 1 TB 5400 RPM mechanische harde schijf, een relatief gewone case design, en de twijfelachtige vooruitzicht van convertible tablet-functionaliteit (in het licht van de grote omvang en enigszins onbetaalbaar gewicht). De Envy X360 wil om alles te doen op een beperkt budget.


Op een straat prijs van minder dan $ 700, kan de Envy X360 een beroep op de prijsbewuste, de gemiddelde consument, die nog steeds op zoek naar een overtuigende pakket?
Net als veel andere machines in zijn segment, is de Envy X360 opgebouwd in de eerste plaats van plastic, maar is voorzien van metalen accenten in de gebieden waar de meeste-het display deksel en bovenklep, in het bijzonder, die beide zijn bekleed met een plaat van geborsteld aluminium materie. Hoewel het aluminium is dun en mist de luxe uitstraling van bijvoorbeeld een Apple MacBook of Dell XPS 13 , maar biedt wel een zekere starheid naar deze regio's. Er is dus heel weinig flex aanwezig op het basisstation, en het schermcover-terwijl niet precies stevig en bekleed met een zilveren plastic perimeter-bestand tegen torsie redelijk goed. Esthetisch, het aluminium is ook een lust voor het oog, en is het bestand tegen vingerafdrukken en oliën beter dan veel alternatieven. Accu Dell XPS L702X .


De machine heeft een uitstraling die noch goedkoop noch duur. Naden in plastic zijn zichtbaar en lacunes zijn niet perfect, zelfs in alle gebieden (zie onze foto's voor voorbeelden). Nog steeds, van een afstand, het is aantrekkelijk genoeg.


De 360-graden scharnieren ondersteunen het scherm goed, maar ze laten te veel bounce dan is ideaal voor een comfortabele touchscreen bediening; tikken op het scherm onvermijdelijk trillingen die een paar seconden per duurt, en in combinatie met de glanzende afwerking en een slechte helderheid van het scherm (meer hierover in een beetje), het is een ongelukkige ervaring. De notebook kan ook niet worden geopend met één hand; Daarbij zal het basisstation til de oppervlakte.


We moeten opnieuw toegeven dat onze verbazing op het uithoudingsvermogen van de 15,6-inch convertible notebook trend; niet alleen is het onpraktisch vanwege de omvang van de machine, maar het gewicht (2,3 kg) niets handig te houden in tabletvorm. De enige plausibele toepassingen zijn op een counter of tafel voor snelle verwijzing op afstand of op een bank of bed streaming video in plaats van een nabijgelegen televisie. Toch, het is al jaren geleden dat we voor het eerst dit ontwerp zag, en dezelfde beperkingen nog steeds van toepassing.
Port selectie en plaatsing is niet veranderd sinds onze review van de HP Envy 15-w000ng X360 meer dan een jaar geleden. Voor meer informatie over hen, zie onze vorige beoordeling.
De Intel Dual Band Wireless-AC 7265 beheerde solide netwerk connectiviteit tijdens onze testperiode en is al lang een populaire keuze onder de OEM's geweest. Deze adapter is voorzien van Bluetooth 4.1-connectiviteit ook. Een Realtek Gigabit Ethernet-poort is ook opgenomen dankzij de voldoende-sized geval van de 15t.
De Envy 15t X360 is voorzien van een gemiddelde grootte 65 W AC-adapter. De garantie is 1 jaar, depot, met 90 dagen telefonische ondersteuning.
In een ander klop tegen de uitvoerbaarheid, de Envy X360 beschikt over een vreselijk onhandig onderhoud ontwerp die aanzienlijke demontage gaat alleen maar om de meest elementaire componenten te bereiken. De eerste stap is acht deksels voorzichtig verwijderd uit de bodem van de machine, met inbegrip van alle vier rubberen voeten. Vervolgens worden twaalf schroeven verwijderd, waarna de eenheid terug over is omgedraaid. Vervolgens moet een plastic pennetje gebruikt worden om zorgvuldig te wrikken het gehele aluminium bovenkap uit de aangrenzende kunststof rand, het ontkoppelen van een groot aantal clips langs de weg en het nemen van grote zorg geen perimeter poorten niet te beschadigen in het proces. Accu Dell XPS L502X .


Drie afzonderlijke ZIF connectoren moeten zorgvuldig worden losgekoppeld tijdens deze stap voor het deksel opzij kan worden geplaatst. Tot slot kan de gebruiker nu toegang tot de meeste vervangbare onderdelen, met inbegrip van de batterij, de opslag drive, de WLAN-adapter, en het systeem ventilator. Het is vermeldenswaard dat, om RAM vervangingen en upgrades te laten plaatsvinden, moet het hele moederbord worden verwijderd. Het toetsenbord, ondertussen, kan niet worden vervangen; het gehele bovenklep is één, monolithisch stuk, met het toetsenbord geklonken het gebruik van plastic klinknagels aan de onderkant.
Het toetsenbord op de 15t-W200 is comfortabeler dan wat we ons herinneren van de vorige iteraties. Hoewel de sleutel reizen is nog steeds relatief kort, de feedback is scherper en als zodanig aanpassing aan het typen op het is sneller dan het is met een aantal andere Ultrabook toetsenborden. De toetsen missen ook de clattery gevoel dat veel budget modellen stralen, maar het beheren van een meer strak geconstrueerde sensatie. Het is nog steeds slechts een bovengemiddelde toetsenbord en nergens in de buurt van de kwaliteit van een ThinkPad of Latitude, maar het past bij de doelgroep prima. Ook inbegrepen zijn een toetsenbord backlight en dankzij de oversized form factor-een numeriek toetsenbord aan de rechterkant.


Het Synaptics touchpad, ondertussen, hoewel groot en ruim, is gemaakt van kunststof (niet glas, zoals die van veel high-end modellen) en beschikt over een merkbare vertraging tussen beweging en wijzer reactie. De geïntegreerde toetsen zijn ook niets bijzonders, waardoor drag-and-drop operaties soms ergerlijk, als geïntegreerde knoppen hebben de neiging om te doen. Kortom, het is geen slechte touchpad, maar het is niets opmerkelijk en absoluut zal de overname van een draadloze muis verwekken om zijn tekortkomingen te compenseren.


Gelukkig is de X360 beschikt ook over een touchscreen voor eenvoudige navigatie, maar zoals eerder vermeld, het springkussen scharnieren doen het geen gunsten in zowel laptop of staan ​​vorm. Het scherm zelf (bekleed met een vel beschermend plastic, niet Gorilla Glass of iets dergelijks) reageert perfect echter te raken.
Terwijl het display van de Envy X360 15t's boven dat van de verbeterde Envy 15-w000ng we beoordeeld in september vorig jaar, het is nog steeds teleurstellend. De 15t-W200 is voorzien van een 15,6-inch 1920x1080 IPS display, die uit factoren een PPI van 141 (aanvaardbaar voor de meeste toepassingen). Het panel keurt een high-gloss, edge-to-edge afwerking die sterk reflecteert. Subjectief, het beeld lijkt nogal saai en gewassen-out, met blanken verschijnen grijsachtig en kleuren ontbreekt elke vorm van verzadigd pop. Accu Dell XPS L501x .
Metingen uitleggen waarom dit het geval is. Met een gemiddelde helderheid van slechts 190.2 cd / m², de X360 15t verschijnt dimmen in elk maar de tamest omgevingen. Een helderheid verdeling van 82% is slechts gemiddeld, met één kwadrant (rechtsonder) zo laag als 168 cd / m². Ten minste de zwartwaarde van 0,203 cd / m een ​​sterk verbeterde contrastverhouding van 1009 kunnen bieden: 1-a vertedering in zekere mate, althans op papier.