Goedkope Online Kopen Top Asus a41-x550a Accu

Gaming laptops Asus a41-x550a Accu zijn populairder dan ooit, en dat te verklaren door het feit dat u vandaag een laptop waarmee een desktopervaring in een uiterst draagbare vormfactor kunt krijgen.


Dit is wat maakt Max-Q een van Nvidia's meest interessante initiatieven dit jaar, maken een hardware-platform dat zelfs hoogwaardige componenten en hun respectieve koeling oplossingen tot de grootte van de huidige GTX 1060 systemen brengt.


Max-Q brengt de GeForce GTX 1080 en 1070 van de GTX GPUs in een chassis van 18mm dik met een koeler lawaai doel niet hoger dan 40 dBA. Met andere woorden, kunnen laptops die eerder waren alleen in staat om op te nemen een GTX 1060 nu functie tot een GTX 1080, met een koeler die niet opblazen uw trommelvliezen gaat.


De Accu Asus A41-X550E is het vlaggenschip model voor Max-Q. Het komt met een volwaardige GTX 1080 met 8GB GDDR5, samen met een Intel Core i7-7700HQ en 16 GB RAM, in een chassis dat is 17,8 mm dik en 2,3 kg zwaar. Dit maakt de Zephyrus de slankste GTX 1080 laptop op de markt, en door een significante marge, ook.


Nu dat ik heb uitgebreid hands-on tijd met de eenheid, is het tijd om te duiken in het unieke Zephyrus ontwerp. Het meest direct voor de hand liggende aspect is de positie van het toetsenbord, dat onderin de base zit om ruimte te maken voor een grote plaat van onderdelen bovenaan. We hebben dit ontwerp voordat in laptops die diep mechanische toetsenborden opgenomen gezien, maar hier is het puur om ruimte voor de slanke koeler sleutel te raken van Nvidia's Max-Q eisen te maximaliseren.


De het koelen oplossing heeft een andere unieke component, en dat is de basis die wordt gesplitst uit elkaar als de deksel openstaat om ervoor te zorgen maximale luchtstroom als op een bureau zit. Het is een geweldig idee vanuit een functioneel oogpunt, omdat het toestaat de laptop blijven slank en verhindert dat de inname van de ventilator wordt belemmerd. Vanuit een visueel oogpunt echter de manier waarop de base wordt gesplitst uit elkaar en de dun plastic bouw aan de uitgebreide sectie maakt de Zephyrus kijken gebroken, ook al is het niet.


Dit deel van de Zephyrus ontwerp is in schril contrast met de rest, dat zeer solide en premium in beide look en feel is. De meeste van de basis is opgebouwd uit één stuk van metaal met een matte afwerking, en gelukkig het is zonder de gek gamer elementen of overbodige hoeken die Accu Asus a32-k53 meestal in hun ontwerpen ROG bevat. De Zephyrus ziet er heel strak en ingetogen voor wat een zeer krachtige laptop is.


Er zijn natuurlijk sommige gebieden die Asus gewoon kon niet weerstaan om te verfraaien. Er zijn rode LEDs die verlichten van de onderkant van de laptop, en een rood-gemarkeerde ROG-logo op de anders mooi geborsteld metalen deksel.


Met de koeler plaatsen openingen langs de achterkant en aan de linkerkant van de laptop, zijn de meeste poorten gevonden naar de voorzijde van elke kant. Aan de linkerkant is de voedingspoort, HDMI 2.0 en twee USB 3.0-poorten plus een 3,5 mm audio jack. Aan de rechterkant zijn twee extra USB 3.0-poorten en een Thunderbolt 3-poort. De Zephyrus is te dun om te omvatten Ethernet, hoewel Asus een USB naar Ethernet dongle in het vak bevat.


Accu Asus a32-k93 heeft opgelost beide problemen met deze laptop. Ten eerste, de Zephyrus is een slanke machine, zodat de sleutels een redelijke hoogte uit het Bureau zijn. Ten tweede omvatten zij een polssteun rubber in het vak dat kan worden geplaatst aan de onderkant van de laptop voor extra comfort. De rest niet hechten aan de laptop op enigerlei wijze, maar dit gewoon te plaatsen onder het toetsenbord kan een verschil maken.


Het toetsenbord zelf is vrij gelijkaardig aan de meeste andere ultraportable toetsenborden, daarin reisafstand niet fantastisch, al de sleutels hebben een mooie tactiele antwoord gezien de beperkte ruimte beschikbaar. Sommige van de wijzigingstoetsen zijn korter dan gebruikelijk om te passen in de iets meer dan gemiddelde luidsprekers op de zijkanten van de laptop, hoewel dit niet lijkt te beïnvloeden van de bruikbaarheid van het toetsenbord. De spatiebalk is zeker zeer genereus.


Het trackpad is een ander punt van geschil, als gevolg van de oneven locatie aan de rechterkant van het toetsenbord. Persoonlijk ik let niet op het trackpad in deze locatie, ik vind het vrij makkelijk te gebruiken en bijhouden van prestaties is goed, hoewel natuurlijk het zal niet voor iedereen. Het is goed om te zien van Accu Asus a32-k55 erkent dit, en zelfs met inbegrip van een bedrade muis in het vak voor gaming. Het trackpad ook verdubbelt als een numpad, en deze functionaliteit werkt veel beter dan een soortgelijke implementatie ik onlangs op een MSI laptop gebruikte.


asus-k73sv.gif


De display krijg je met de Zephyrus is heel behoorlijk en geschikt zijn voor de hardware in de verpakking. Het is een 15.6-duim 1920 x 1080 LCD paneel van AU Optronics, met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en steun voor G-Sync. Het display gebruikt IPS-technologie, dus kijkhoeken en contrastverhouding zijn beter dan een TN-equivalent, terwijl pixel-responstijden zijn oke.


Plaatsen van het display via onze gebruikelijke reeks van tests blijkt een maximale helderheid van 310 neten, die fatsoenlijk, samen met een contrastratio van 1225:1 is. De display is een beetje te koud voor nauwkeurige werk, te wijten aan een kleurtemperatuur van 7126 K, hoewel een gemiddelde dE2000 grijswaarden van 2,69 is niet verschrikkelijk. Verzadiging en ColorChecker dE2000 gemiddelden van 3.36 en 3,92 zijn niet geschikt voor nauwkeurig werken in kleur, hoewel geen van beide schandalig verschrikkelijk voor een gaming laptop is.


http://kopenaccu.footeo.com/actualite/2017/08/10/accu-voor-asus-a41-x550a.html 


http://www.hubfriend.net/blogs/post/6650