7 sfaturi testate de a efectua curatenie ce iti pot usura munca

Cu totii efectueaza curatenie, fie ca agream sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati unele obiecte sau articole de prin casa cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a placut.
Ne-am stabilit prin acest articol sa va facem mai usoara activitatea si sa va prezentam cateva sfaturi simple dar practice de a curata.
Salteaua din camera de dormit este unul din obiectele din locuinta cel mai greu de curatat.In majoritatea cazurilor, este bine asistenta de specialitate asigurat la anumite intervale de timp. Dar si voi acasa puteti sa oferiti un aer curata patului folosind binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte lenjeria de pat si protectia de saltea si ulterior aplicati o anumita cantitate de bicarbonat cat sa acopere in totalitate suprafata; dupa aceasta lasati cateva ore bune si apoi utilizati aspiratorul.
De cate ori resturile intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat batai de cap? Simplificati tot mecanismul astfel: puneti intr-o cana cu de apa si acid acetic in rapoarte relativ similare. Dupa aceasta plasati vasul in cuptor si lasati-l vreme de 2 minute la un program de incalzire ridicata. Aburii rezultati vor inmuia resturile si ceea ce rezultade facut este doar sa stergeti cu o laveta pentru a le elimina.
Filtrul cafeleipoate genera in timp un miros urat; puneti cu jumatate apa si 1/2 acid acetic si porniti aparatul de parca ati face cafea. Lasati o ora astfel incat otetul sa-si faca activitatea iar ulterior goliti recipientul si incepeti din nou procesul cu apa curata pana nu se mai simte mirosul de acid acetic.
Stergeti murdaria de pe tablouri cuo bucata de paine. Rezultatulva va uimi.
Suntem informati privind recomandarile doctorilor dentisti de a inlocui periuta de dinti cel putin la 3 luni. Totusi si in in acest timp, periuta se umple de microorganisme care ne-ar putea afecta. Umpleti un vas cu acid acetic si lasati periuta acolo si aveti rabdare pentru cateva ore. La final vei avea o periuta cu mai putini microbi periculosi.
Inlaturati calcarul de pe dus cu otet. Turnati intr-o punga normala acid acetic si apoi infasurati si strangeti in jurul capului de dus Dupa o ora puteti clati si ceea ce veti obtine va fi surprinzator.
Blatul de tocat legume se poate curatat cel mai eficient cu lamaie si sare. Poti elimina in acest fel mirosurile neplacute care sunt retinute de obicei incorporate in el. Frecati cu incredere cu 1/2 de lamaie si sare de bucatarie iar la final clatiti.